Ventilatieverslag Zehnder en Duco conform STS-P 73-1

Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 209,99 (Incl. 21% BTW)
VENTILATIEVERSLAG ZEHNDER EN DUCO CONFORM STS-P 73-1
Voor particulieren en vakmannen
Gratis verzending in heel België (vanaf € 49,99)
Gratis retourneren (excl. verzendingskosten) binnen de 14 dagen
2 jaar garantie

2Smart werkt sinds kort met een partner die over alle nodige certificaties, knowhow, uitrusting en kennis beschikt.

Aanvraag tot Ventilatieverslag Zehnder en Duco conform STS-P 73-1

  1. Teneinde een officiëel ventilatieprestatieverslag te bekomen dient Van Marcke Service nv door de Ventielatiecoördinator aangesteld te worden als ventilatieverslaggever mechanische ventilatie, doorvoer en RTO (indien nodig).
  2. Noodzakelijke info: De ventielatiecoördinator dient dit te doen in de webapplicatie http://ventilation.bcca.be/home Daarin staan de nodige gegevens zoals Locatie, dossierinformatie, gegevens van de opdrachtgever,ventilatievoorontwerp, enz. Alle informatie hieromtrent is terug te vinden in de handleiding van de webapplicatie die online beschikbaar is op https://www.ikventileerverstandig.be/verslaggevers/#webapplicaties
  3. De webapplicatievan BCCA brengt Van Marcke Service op de hoogte van de toewijzing per mail.Dan wordt een afspraak gepland om de meting uit te voeren. Van Marcke Service vult na de meting de nodige gegevens in op de webapplicatie van BCCA, stelt het meetrapport op en bezorgt het meetverslag aan de ventilatiecoördinator. Met dit meetverslag kan de coördinator het dossier verder afhandelen.

2SMART FAQ Algemene Voorwaarden Herroeping formulier Privacy Policy Contact


Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten.